woensdag 2 maart 2011

2010-2011 Jaarwende

(Intussen is het al begin Maart... maar toch wou ik dit stukje over de voorbije jaarwende nog publiceren)
 
Het was weer zover: Nieuwjaar... de tweede jaarwende in ons huis. Mogen we nog eens kort achterom kijken vooraleer de blik op de Toekomst te richten?


Mijn broer, schoonzus en de kinderen kwamen samen met ons nieuwjaar vieren. Het was een prima gelegenheid om herinneringen aan de nieuwjaarsdagen 8 jaar geleden boven te halen toen we de allereerste keer in het huis van Danny verbleven. Ergens tijdens dit eerste bezoek is een Vonk overgesprongen en blijven branden. Danny en Trees hebben een prachtig huis met een adembenemend uitzicht, zo'n honderdvijftig meter bergop van ons huis. Bij ons is er nog geen extra logeerplaats en dus verbleven Peter, Ann, Simon, Laura en haar vriend Nick aldaar.

Van werken kwam niet veel in huis (het was te koud...) maar Peter was enthousiast bij het zien van het huis en de plannen. Misschien dat hij zelf wat komt meehelpen. Of het samenwerken zo vlot zal lopen als vorig jaar met Tom valt sterk te betwijfelen. Daarvoor zijn we teveel grote broer en kleine broer, vrees ik... ;-)

De volgende vakantie is Krokus, begin maart. Dan herbeginnen de werken: elektro en vloerisolatie in Kamer2 als voorbereiding van het vloeren tijdens de paasvakantie. Zo hopen we tegen de grote vakantie de tweede kamer in gebruik te kunnen nemen. De zomer is dan volledig gereserveerd voor de oude keuken. Met de ervaring opgedaan tijdens de vorige zomervakantie hopen we dat het wat vlotter gaat lopen, maar we zien wel... :-) We zullen alle hulp goed kunnen gebruiken!

Op weervlak was er sneeuw, vorst, mist maar ook enkele dagen heel mooi weer. Wat meer kan je verwachten eind december en begin januari? De winter is mooi, maar laat de lente nu maar komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten